Tuba dhe pajisje Tregut në Iran

Blerja dhe shitja e tuba dhe pajisje në Iran. Importi dhe eksporti i pajisjeve të ujitjes, ujit, gazit dhe kanalizimeve

Pajisje Kompania jonë shitës ujë, gaz, ujitjes në Iran.
Produktet tona:
Tub uji
Tuba bujqësi
Tubacionet e gazit
Tuba për kanalizime
Valvulave dhe pajisje
Pajisjet e ujitjes pikoj
Shirit Ujitja
Ujitja stacion kontrolli qendror
Sistemet e filtrimit
Pajisje plehu
Pikatore bujqësi
Spërkatjen e fermave dhe parqeve
Filter Disc

Nëse ju jeni një prodhues të këtyre produkteve, ju lutemi na kontaktoni.
Na dërgoni çmimeve dhe katalogun tuaj produkteve.
Na tregoni kushtet tuaja të shitjes.
Në Iran, për këto produkte, standardet e detyrueshme është e nevojshme.

Telegram - WhatsApp: +989332455255 - Mr. Googoonani
Email: iran.anaco@gmail.com

Ne jemi prodhues të këtyre produkteve janë:
Shirit Ujitja
Tub PE për ujë
Tuba gazi Polietileni
Në qoftë se ju doni të ju dërgoj listën e çmimeve dhe specifikimet teknike, ju lutemi na kontaktoni
Ne mund të ju dërgojë një cilësi të lartë të gypave tona dhe pajisje.
Të gjitha prodhimet tona janë të standardeve ndërkombëtare dhe janë bërë materialet e papërpunuara mirë.

Telegram - WhatsApp: +989332455255 - Mr. Googoonani
Email: iran.anaco@gmail.com